Ryba po grecku

Ryba po grecku

– Stopniowo niech gotować przez około piętnaście minut i dziesięć sekund tuż po usunięciu ryżu patelni, zwiększyć ogień do pełna. Niech to siedzieć przez około dwanaście minut.

– Wymieszać cukier, ocet soli i glutaminianu i ciepła stosując umiarkowane ciepło, dobrze wymieszać

– Przenieść ugotowany ryż na dużej misce za pomocą drewnianego tłuczka lub plastikową ryż tłuczka.skuteczne serum do rzęs

– Dodać niewielką ilość octu na ryżu i dobrze wymieszać z drewnianym tłuczkiem lub plastikowej ryżu tłuczka. Wymieszać za pomocą ruchów okrężnych i wentylator ryżu, jak to zrobić. Spowoduje to, że ryż błyszczące.

– Gdy ryż jest wystarczająco ciepłe w dotyku, zwilżyć ręce wodą z niewielką ilością octu i zrobić kulki wielkości piłek mięsnych.

Byczy:

– Zacznij od wrzącej osolonej wody w małym naczyniu żaroodpornym. Dodaj krewetki i ocet wewnątrz garnek i gotować powoli przez jedną minutę. Płyn chłodne i usunąć.

Ryba po grecku

– Obrać ze skorupki krewetek. Pokrój przegrzebki na dwie poziome części. Pokrój mięśnie na trzy dyski. Pokrój rybę długiej przekątnej około siedmiu centymetrów.

– Rozprowadzić niewielką ilość wasabi na każdy kawałek ryby i umieścić ją na kulki ryżowe z wasabi skierowaną w dół.

– Włożyć krewetki na pozostałych kulek ryżowych.

– Rozmieszczanie sushis w dużym talerzu.

– Pokrój trochę rzodkiewki i ogórka i zorganizować je wokół płyty.

– Podawać z sosem sojowym.

Mam nadzieję, że wypróbować ten przepis sushi.

Artykuł napisany przez: