Skad bierzesz bialko?

Skad bierzesz bialko?

Szynki i jaj dekoracji i kurczaka Velvet

Szynki i jaj Udekorować

Oba starty szynki i jaj są często używane do zup dekoracji i innych potraw. Aby przygotować farsz szynka, wyciąć gruby plaster szynki gotowanej lub wędzone na strzępy grubości 1/8 cala. Kawałki są zazwyczaj umieszczane w środku zamiast być rozproszone w górnej części naczynia. Aby przygotować farsz jajka ubić jedno jajo, aż żółtka i białe są po prostu połączone. Melt o 1 łyżeczka masła w małej patelni. Dodać jajka i przechylić panewki tworzą warstwę jaja grubości 1/8 cala. Ugotować jajko, aż do zbioru i rozdrabniania 1 1/2 cala długości. Jak z dodatkami szynka, pasy jaja są umieszczone w środkowej części naczynia. Oba szynki i jaj ozdoba mogą być pokrojone w kostkę 1/8 cala.

aksamitna kurczaka

1 cała pierś z kurczaka bez kości

4 łyżki wody

1/2 łyżeczki soli

1 łyżeczka mąki ziemniaczanej

3 białka jaj

Zdjąć zewnętrzną skórę, ścięgna i inne ozdoby z piersi kurczaka. Beat mięsa z płaskiej stronie tasakiem przez około 1 minutę. Usuń jak najwięcej wewnętrzną tłuszczu, ścięgien i chrząstek, jak to możliwe. Zemleć mięso na deskę do krojenia i usunąć wszelkie dodatkowe ścięgien i chrząstek. Kontynuuj mielenia mięsa, aż stanie się gładkie puree. Dodaj kropel wody (1 łyżeczka całkowitej), jak jesteś mielenia aby aksamit gładki. Umieścić mięso w misce z solą i skrobi kukurydzianej i dokładnie wymieszać. Dodaj pozostałe 3 łyżki wody i 1 białko. Umieścić mieszaninę w mikserze i zmiksować na gładką masę. Pokonać pozostałe białka, aż sztywne i złożyć je w aksamit. Użyj jako skierowane w słodkiej kukurydzy i rosołu.

Priscilla jest miłośnikiem gotowania uczy w przemyśle spożywczym prawie 15 lat. Brała udział nauczania w kuchni chińskiej, japońskiej żywności, Tajlandia żywności, Wschodnia kuchnia, kuchnia indyjska, Hawaiian Style, Filipiny styl, Oriental Food, Kuchnia azjatycka, Western style, posiłki w kilka minut i itp Chciałaby dzielić z ludźmi szerokim znajomość i chętnie przyjemność dobrego zdrowego stylu życia dobrego odżywiania poprzez swoje wieloletnie doświadczenie.

Artykuł napisany przez: